Thermoscan

Wil je duidelijk zien waar de warmte in je woning ontsnapt? Dan kan je een gratis thermografische scan aanvragen via Stekr. Tijdens de wintermaanden zie je via de thermoscan in één oogopslag waar je woning het meeste warmte verliest.

Wat is thermografie?

Thermografie is een meetmethode die werkt met infrarood beelden. Via een thermografische camera worden temperatuurverschillen duidelijk in beeld gebracht. Op de foto zie je perfect waar je huis het meeste warmte verliest… en weet je meteen waar je iets aan kan doen!

Een ideale dag voor een thermografische scan is bij temperaturen van <10° C. Ook de zon schijnt best niet te hard. Op die manier wordt je warmteverlies het beste weergegeven.

Hoe gaat het in z'n werk?

Een adviseur van Stekr komt langs bij je thuis, op een afgesproken tijdstip. Ben je niet thuis tijdens de afspraak? Dan wordt er enkel een foto van je gevel genomen. Ben je wel thuis, dan kan onze adviseur ook binnen foto’s nemen. Je ontvangt achteraf steeds de scans van je woning via mail met een aangepast advies.

De thermoscans zijn gratis voor inwoners uit Berlaar, Bornem, Duffel, Puurs-Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver en Willebroek.

Ik heb interesse!

Vrijwilliger worden?

Dankzij de hulp van vrijwilligers kan Stekr de thermoscans gratis aanbieden.

Ben jij iemand die

  • Niet graag stil zit,
  • Ook graag op wandel is tijdens de koude wintermaanden,
  • Graag bij mensen thuis komt,
  • In Berlaar, Bornem, Duffel, Puurs-Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver of Willebroek woont
  • en in de wintermaanden enkele uren per maand vrij kan maken?

Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken! Concreet ga je – na een opleiding – als woningscanner langs bij buren, familie en dorpsgenoten. Je brengt met een thermografische camera de woning in kaart en maakt een rapportje op met aanbevelingen voor de eigenaars.

Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@stekr.be voor meer informatie, of neem telefonisch contact op met Evelien Impens, coördinator renovatiecoaching, via +32 15 79 05 42.

Bespaar bij elke klik

Mijn Warm Huis

Bereken in een wip hoeveel energie je in jouw huis kan besparen.

Kom langs op het loket

Wil je de goede raad van een expert? Kom langs in jouw gemeente.

Het logo van het Interreg North Sea Region Stronghouse en het logo van de Europese Unie

Wij zijn bij
jou in de buurt

Volg ons

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart