Bespaar op aardgas en elektriciteit met Stekr en Switch

Bespaar op aardgas en elektriciteit met Stekr en Switch

De prijzen van aardgas en elektriciteit schommelen voortdurend. Soms is dat in je voordeel, maar vaak ook in je nadeel. Regelmatig de energieprijzen op de markt nakijken is dus de boodschap. Dit één keer per jaar doen is zeker geen overbodige luxe. Zo vermijd je dat je met een verouderd contract en een te hoge energieprijs komt te zitten. Hulp nodig? Stekr en Switch zijn er voor je!

Energieleveranciers vergelijken is niet simpel

Jaarlijks organiseren de Energiesnoeiers de Switch-campagne. Met deze campagne helpen ze (potentiële) klanten met het nakijken van hun energiecontract en, indien interessant, met het overschakelen naar een voordeligere leverancier. Het vergelijken van energieleveranciers is voor heel wat mensen niet even evident. Tijdens de Switch-campagne kan je daarom een beroep doen op de Energiesnoeiers.

Ook Stekr helpt je besparen

Ook je vertrouwde Stekr-loket ondersteunt je in je zoektocht naar de juiste energieleverancier.

Wat moet je daarvoor doen?

  • Maak een afspraak bij je lokale Stekr-loket. Een overzicht van onze loketten vind je op onze website.
  • Breng de meest recente eindafrekening van je energieleverancier mee. Op die manier heeft onze Stekr-medewerker een duidelijk beeld van je energieverbruik.
  • Ook je huidige meterstanden zijn handig om bij de hand te hebben.

Vervolgens gaat de Stekr-medewerker met jou aan de slag. Samen doen jullie de V-test van VREG en overlopen jullie alle mogelijke opties. Op die manier kan je een voordelige en goed overdachte keuze maken.

Het advies van Switch en Stekr is trouwens vrijblijvend en gratis.

IGEMO Nadine aan Stekrloket
Een Stekr medewerker geeft gratis en onafhankelijk advies

Waar ben je naar op zoek?

Shopping Cart
nl_BEDutch