De nieuwe renovatiecoach van Stekr haalt de kranten

De nieuwe renovatiecoach van Stekr haalt de kranten

Sinds een klein jaar is Stekr binnen de regio Rivierenland hét aanspreekpunt voor gratis advies op maat van jouw woning. Stekr bundelt daarmee de vroegere dienstverleningen van de Woonwinkel, het Woonloket en het Energiehuis in één sterk merk. Vanaf april 2021 breidt Stekr haar dienstverlening verder uit met de renovatiecoach.

Heb je concrete verbouwplannen?
Wil je jouw woning energiezuinig maken?
Stekr biedt renovatiecoaching op maat van jouw woning en budget.
Deze coaching is bovendien gratis én onafhankelijk.

De officiële lancering van deze nieuwe dienstverlening gebeurde tijdens een persconferentie op donderdag 29 april 2021 in… Kortrijk.

Waarom in Kortrijk?
De Zuid-West-Vlaamse Intercommunale Leiedal, Stad Gent en IGEMO werken samen aan dit project. Via deze samenwerking willen we de renovatiegraad in Vlaanderen verhogen. Ons doel: in de betrokken 3 regio’s, op 3 jaar tijd, in totaal 3 228 huishoudens begeleiden bij hun ingrijpende energetische renovatie. Dit moet bijgevolg voor een verminderde CO2-uitstoot van 5 510 ton per jaar zorgen.

De renovatiecoach van Stekr in de pers

Onze persconferentie werd (digitaal) druk bezocht. Heel wat kranten waren aanwezig om dit ambitieuze project de nodige aandacht te geven.

Zelf nood aan (energetische) renovatiecoaching?

Voor meer info, contactgegevens en registrering kan je terecht op www.stekr.be/renovatiecoach.

Duurzaamheid zit in het DNA van IGEMO. Met deze actie dragen we bij aan het realiseren van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

Evelien Impens, Joost Crauwels en Lien Berben zijn renovatiecoach voor Stekr
De renovatiecoaches van Stekr: Evelien Impens, Joost Crauwels en Lien Berben.
Peter De Bruyne, algemeen directeur van IGEMO, staat helemaal rechts op de foto.
Hij poseert trots met de andere sprekers van de persconferentie van 29 april: Wout Maddens (voorzitter intercommunale Leiedal), Kris Peeters (vicepresident van de Europese Investeringsbank), Filip Van Haverbeke (algemeen directeur intercommunale Leiedal), Bart Somers (Vlaams minister van Binnenlands Bestuur, Bestuurszaken, Inburgering en Gelijke Kansen) en Tine Heyse (Schepen van Milieu, Klimaat, Wonen en Internationale Solidariteit voor Stad Gent).

Waar ben je naar op zoek?

Shopping Cart
nl_BEDutch