Stekr vanaf 6 juli opnieuw in levende lijve aanwezig in Berlaar

Stekr vanaf 6 juli opnieuw in levende lijve aanwezig in Berlaar

Corona stak er maandenlang een stokje voor, maar vanaf dinsdag 6 juli staan onze Stekr-adviseurs opnieuw “live” voor je klaar in de gemeente Berlaar!
Onze adviseurs helpen je graag op weg met gratis en onafhankelijk advies op maat van je woning én budget.

Het Stekr-loket van Berlaar opent op 6 juli opnieuw de deuren
Het Stekr-loket van Berlaar heropent op 6 juli fysiek de deuren.

Stekr biedt je inspiratie en advies omtrent…

Premies

Ben je aan het verbouwen? Vergeet dan niet dat er heel wat premies beschikbaar zijn. Deze laten schieten zou zonde zijn. Geen nood, Stekr gidst je probleemloos doorheen het premielandschap!

Energiebesparende investeringen

De plaatsing van zonnepanelen of een andere energiebesparende investering gepland, maar heb je hulp nodig met de financiering hiervan? Wij kijken met plezier na of je in aanmerking komt voor een renteloze energielening.

Energiezuinig wonen

Energiezuinig wonen hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Met enkele kleine ingrepen kan je al heel wat besparen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Laat bvb. gratis en vrijblijvend je woning screenen. Zo’n screening aanvragen kan via één van onze adviseurs in het Stekr-loket of door hier te klikken.

Het verhuren van een woning

Wens je graag je woning te verhuren, maar heb je geen idee hoe hieraan te beginnen? Welkom! Onze adviseurs helpen je bij het aanvragen van een conformiteitsattest en bij het berekenen van je huurindexering. Wist je trouwens dat er voor verhuurders ook premies bestaan? Wij helpen je met ons advies in de juiste richting binnen het verhuurlandschap!

Het huren van een woning

Toont je huurwoning gebreken? Dan kan Stekr je hierbij helpen. Onze adviseurs staan voor je klaar met advies en begeleiding. Iedereen heeft immers recht op een kwalitatieve stek.

Voor alle informatie, inspiratie, advies en begeleiding rond wonen en energie hoef je maar bij één adres aan te kloppen: Stekr!

Je kan ons vanaf 6 juli terugvinden in het gemeentehuis van Berlaar, elke dinsdagvoormiddag tussen 9u en 12u.
Opgelet: wij werken nog steeds op afspraak, dus graag een seintje vooraf!
Om een afspraak te maken, kan je ons:
telefonisch contacteren via 015 28 60 28;
-per mail bereiken via info@stekr.be.

Eerder al op zoek naar informatie, inspiratie, advies of begeleiding? Stekr is ook telefonisch en per mail te bereiken via de bovenstaande contactgegevens. Dat blijft ook zo na de heropening van ons fysiek loket.

Waar ben je naar op zoek?

Shopping Cart
nl_BEDutch